Varukorg

Inspiration

Vardagsrum med Trägolv i Furu 1-stav

Skapa den äkta, rustika känslan med oljad furu.

Snyggt golv som bara drömmar når, kraftigt borstad

naturaDur ger ett fulländat skydd Dessutom är golvet tåligt, och därmed räcker en minimal underhållsinsats för att bibehålla utseende och känsla i många år.
Utpräglat STRUKTURERADE YTORNA gör golvet extra livfullt och autentiskt: Golv att känna och uppleva.
Färgnyanserna hos Puro skapas genom en varsam förädling av träytan där färgade oljor som enbart förekommer i naturen
Dessutom är golvet tåligt, och därmed räcker en minimal underhållsinsats för att bibehålla utseende och känsla i många år. Du kan även välja mellan tre andra ytbehandlingar: Den som föredrar en naturlig och genuin yta kan med fördel välja vår naturoljade yta naturaLin plus.
Ett lyxigt parkettgolv är hämtat direkt från naturen. Den naturliga utstrålning som gör våra trägolv så speciella framhävs på ett effektfullt sätt med våra ytbehandlingar. Detta skapar unika reliefstrukturer som ger möjlighet att uppleva de naturliga träslagen på ett ännu bättre sätt. Ytorna "borstad", "retro borstad, "retro borstad 3D", "reliefborstad" och "skrubbad" understryker effektfullt och elegant effekten hos din HARO parkett – se, känn och upplev naturens eget material i förstklassig tappning.
Våra plankgolv ger ett intryck av generositet och lugn, och har ett naturligt utseende och en äkta känsla. Vi är experter på den här varianten och erbjuder ett varierat och omfattande sortiment av plankgolv. Ett golv som passar alla önskemål. Gå på upptäcktsfärd och upplev plankgolv i exklusiva träslag, i de finaste kvaliteterna och med ytstrukturer som sätter en ny standard för naturlighet och autenticitet. För ett exklusivt, naturnära och hälsosamt hem